ENGLEZA AFACERI

Cursuri Engleza de Afaceri pentru firme, la sediul clientului

Organizam cursuri engleza in toata tara Suntem specializati in cursuri intensive de engleza de afaceri sau cursuri de engleza tehnica, pentru firme (multinationale, corporatii, microintreprinderi sau institutii de stat).

Cursurile corporate de engleza de afaceri se adreseaza firmelor care doresc sa organizeze un training de engleza la sediul propriu, de la engleza pentru incepatori, mediu, avansati, la cursuri complexe de specialitate - Business English - cu aplicatii in toate domeniile de activitate.

Va oferim un portofoliu vast de cursuri de engleza personalizate, in care studiul limbii engleze se impleteste cu aprofundarea notiunilor de Business English necesare in orice domeniu de activitate.

Echipa noastra lucreaza impreuna cu departamentul dvs. de Resurse Umane, pentru a concepe si livra cursul necesar angajatilor dvs.

Numar de cursanti

Cursurile de engleza pentru firme pot avea orice specific (engleza de afaceri, engleza generala, Business English sau combinat).
Cursurile se pot organiza pentru:
-  grupe standard de cursanti (5- 12 cursanti in grupa)
-  grupe foarte mici - 2 sau 3 persoane
-  cursuri 1 to 1 (cursuri cu o singura persoana).

Caracteristici cursuri engleza de afaceri pentru firme

•  Realizeaza o evolutia rapida in timp scurt
•  Predau acele elemente necesare unui progres consistent
•  Trainerul este specializat in livrarea de cursuri pentru mediul de afaceri
•  Echipa noastra concepe un manual personalizat pentru fiecare grupa in parte
•  Manualul se revizuieste in mod constant, in functie de cerintele si progresele inregistrate
•  Ritmul de lucru este ajustat in functie de viteza de invatare
•  Se lucreaza la sediul beneficiarului
•  Predarea este dinamica, interactiva

Business English - Engleza de Afaceri - cursuri engleza de specialitate

IES va ofera numeroase cursuri de specialitate,in care studiul limbii engleze se impleteste cu aprofundarea notiunilor de Business English (engleza de afaceri) necesare in toate domeniile de activitate Aceste cursuri se adreseaza celor care stapanesc deja limba engleza intr-un mod satisfacator (minim B1 Pre Intermediar), dar care intampina dificultati in utilizarea termenilor de specialitate.

Cursurile de engleza de afaceri pot avea urmatoarele tematici: Engleza de Afaceri,  Corespondenta Comerciala, Audit si Contabilitate, Marketing, Vanzari in Limba Engleza, Prezentari si Negocieri in engleza, Engleza HR etc.

ENGLEZA DE SPECIALITATE

Limbajele de specialitate sunt cursuri intensive de engleza de afaceri care se organizeaza la cererea companiilor beneficiare si care urmaresc predarea englezei de specialitate. Ele presupun o buna cunoastere a limbii engleze (minim nivel mediu) si se concentreaza pe insusirea termenilor dintr-un domeniu de specialitate. 

Index cursuri engleza de specialitate

 

Limbaje de specialitate - intrebari frecvente

Cat dureaza un modul de curs ?
Modulul de curs are intre 36-60 ore predare. puteti alege dvs durata de curs dorita.
Pe ce materiale se realizeaza predarea ?
Pe o selectie intocmita de trainerul IES ,selectie ce contine texte autentice din domeniul solicitat (medical, juridic, economic etc.)
Care este diferenta intre Business English si Limbaje de Specialitate ?
Cursurile Business English se ocupa cu engleza uzitata in mediul de afaceri (marketing,vanzari, HR etc.) in timp ce Limbaje de Specialitate sunt cursuri care predau termenii tehnici solicitati, care pot avea sau nu legatura cu mediul de afaceri (de exemplu engleza medicala sau tehnica).
Contin aceste cursuri si gramatica ?
Limbaje de specialitate este o suita de cursuri care are in prim plan termenii de specialitate si insusirea lor corecta. Pentru aceasta avem nevoie si de notiuni gramaticale, insa cursurile nu se concentreaza pe gramatica ci o trateaza adiacent terminologiei de specialitate.
Care este nivelul minim de cunostinte de engleza pe care ar trebui sa il am pentru a putea urma un astfel de curs ?
Pre Intermediar (B1), pentru a putea face fata materialelor uzitate.

Costuri cursuri Engleza de Afaceri/ Limbaje de Specialitate

Costul acestor cursuri este influentat direct de numarul de participanti, frecventa, orarul, durata orelor contractate si complexitatea cursului cerut. Pentru o estimare de pret va rugam sa solicitati oferta noastra.
Datele din chestionar nu sunt facultative.
Pe baza lor veti primi o oferta scrisa in maxim 48 de ore si veti fi contactat direct de un reprezentant al firmei noastre.

“Recomandam cu incredere cursurile de engleza prestate de IES International English School Romania pentru ca seriozitatea firmei si calitatea profesorilor si a materialelor folosite reprezinta o garantie a succesului in organizarea de cursuri de limbi straine.” – Ing.Stanescu Victor, Director General S.C. Petrom Aviation S.A.

Rezerva un curs

Nume
E-mail
Telefon
Spune-ne ce cursuri te intereseaza: limba straina, tipul cursului (de adulti, de copii, pentru o firma etc)
Cod validare (va rugam completati rezultatul)   = 1 + 0
Fotografiile prezentate in acest site au fost realizate de artistul Emil Banuti